About Mirella (sv)

HUNDÄLSKANDE BLOGGARE OCH FÖRFATTARE

wp-image-710388571jpeg.jpg

Blond entreprenör med passion för hundvärlden och alla dess do´s and don´ts.
Men också kattägare, projektledare och hästfantast.

Gillar du hundar har du kommit rätt.
Bloggen handlar om livet med hund där jag på ett humoristiskt vis berättar hur livet med hund kan vara. Aktivitet vi gör, människor vi pratar med och saker vi lär oss. För lär oss, det gör vi varje dag. Både Wille och jag.

Vad ska man göra och inte göra? är något som jag undrar och ventilerar över i bloggen.

OM DU BESÖKER SIDAN FÖR ATT LÄRA KÄNNA MIG
Är uppvuxen i Roslagen men bor numera på Lidingö strax utanför Stockholm. Har tidigare arbetat med hästar i både Sverige och England. Har hängt i travstall så väl som OS-dressyrstall. Utbildad inköpare med ett par års erfarenhet inom projektledning och Lagen och offentlig upphandling. Juridik och att lusläsa lagen har aldrig varit min starka sida men har varit en stor del av jobbet.

Älskar att utvecklas och gå kurser, läsa böcker eller bara hitta ett nytt sätt att vara. Socker och speciellt glass är min akilleshäl som jag dagligen försöker balansera upp med en hel del vegetarisk mat, dricka citronvatten och röra mig i vardagen.

fb_img_1487007213259.jpg

WILLES HUNDPERSON
Wille är en Cocker spaniel som föddes sommaren 2015 hos uppfödaren Honeywaters norr om Uppsala. I en liten hemmamiljö tog han sina första steg så att han ett par veckor senare skulle kunna skutta fram till mig när jag var på besök för att träffa min nya lilla familjemedlem. Dagarna efter det har gått fort och det har visat sig att Wille är lättlärd, intelligent och envis. Kontaktsökandet har han haft sedan han föddes och underlättar vår vardag. Han upplevs som väluppfostrad med glimten i ögat och en hel del energi. Skuttar gärna runt och kan också kallas för karusellen då det gärna går runt, runt, runt när saker är roliga.

För att se Youtube-klipp med Wille

DEN OFFICIELLA BIOGRAFIN
Mirella är känd online som den avslappnade hundägaren som försöker fundera ut det här med livet med hund.

Stolt författare till Glimras hemlighet och egenskapen att hon kan laga mat om hon bara vill. Spenderar alldeles för mycket tid på Facebook och Instagram med att like:a och delta i diskussioner. Annars finner ni henne ute med sin energiska hund pratandes med främlingar, tränandes något spännande de håller på att lära sig eller så går hon bara långa promenader i tysthet med Wille lugnt bredvid.